Personlig Sangservice

Litt om meg og mine

Jeg bygde dette huset i 1984 og flyttet inn til jul samme år, og har bodd her siden da.  Garasjen bygde jeg 2 år etter. Huset er ferdig innredet for lenge siden, så det er lite mer å gjøre der, bortsett fra å vedlikeholde og pusse opp litt i ny og ne. Jeg kan vel si at jeg har lagt noe av sjelen min ned i dette huset.  

Siden jeg har en ganske krevende jobb til daglig, elsker jeg å holde på med andre ting på fritiden.  Snekre er en av mine hobbyer, (jeg kaller det for å jukse i faget), derfor ble det et nytt lite hus på tomta for 3 år siden, nemlig snekkerboden, og der har jeg nå fått orden på alt verktøy, maskiner og forskjellig.  Men noe av det jeg hadde tenkt å bruke det til fikk jeg ikke plass til, for eksempel gressklipper og hageredskap. Det ble for pent innvendig syntes jeg, så de fikk stå i garasjeboden i stedet ;o)

Ellers har jeg utallige ting jeg bedriver i fritiden, så dagene, uker og månedene går fort.

 

PS: Alle sangene, talene og prologene jeg skriver blir til innenfor det venstre loftsvinduet, hvor jeg har innredet et lite kontor.

Ruth Wenche fra Balestrand er min bedre halvdel, og sammen har vi faktisk ni unger, jeg har fire og hun har fem.  En kjempefin flokk.  Men bare Aimee på 20 bor fortsatt hjemme.  Ungene bor spredt, tre av mine bor i Trondheim og en i Oslo. Ruth Wenche har en i Balestrand, en på Jessheim, to på Gjøvik og så Aimee som bor hjemme.

Her har vi dem alle sammen. Fra venstre, Kurt, Piet og David som er Ruth Wenche sine, så kommer min Jan Inge som er tvilling med Nils Øyvind bak til høyre, Ruben med rødt slips er Ruth Wenche sin nest yngste, så kommer jentene mine Brita Helene og Helga Marie og helt til høyre Aimee. Alle sammen stort sett ferdig utdannet med bra jobber, Aimee vet ikke helt hva hun skal studere enda, men i mens jobber hun i klesbutikk.

.Selv om alle barnebarna kalles våre og vi er like glad i dem alle, så er dette mine "ekte" barnebarn.  Fra venstre Frida Petrine på 4, tvillingene Jarle og Emeline på snart 1 år, og Maja på snart 3 år.

Og her er Ruth Wenche sine "ekte" barnebarn.  Fra venstre Maria, 10 år, Daniel 4 og Elisabeth på snart 1 år.  Alle bor i Balestrand.  Så har vi vesle Sine Mathea på farmor sitt fang.  Hun bor på Jessheim og er bare noen måneder.

Reiselyst

Bilder fra små og store turer