Personlig Sangservice

Personlig Sangservice,  Simensbakken 22,  2830 Raufoss

Telefon: 950 88 259

Mobil: 950 88 259 

E-post: audestadknut@gmail.com

Gjestebok:

Knut's dikterverden

Jeg har skrevet dikt og sanger siden tidlig i tenårene.  I nesten alle familieselskapet gjennom mange år har jeg oftest stått for en sang eller to, særlig personlige sanger bygd på jubilantens liv og levnet, morsomme, høytidelige og noen ganger alvorlige sanger.

På oppfordring fra svært mange tok jeg for noen år siden mot til meg å avertere at jeg kunne skrive sanger for alle anledninger, og siden har ryktet spredt seg, og etter hvert har det blitt mange hundre personlige sanger, prologer og taler, for kunder bokstavelig talt fra Lindesnes til Nordkapp.  Ja faktisk tror jeg nå at det i gjennomsnitt synges minst en sang fra min hånd nesten hver eneste helg året igjennom.  Bryllup-, konfirmasjons- og fødselsdagssanger går det mest av, men også sanger til bygdefester, firmafester, dåpsdager osv. Hvorfor gjør jeg det?  Jo fordi det er kjempegøy !.

 Jeg har også laget en rekke såkalte standardsanger, velkomstsanger, kaffeviser, takkesanger og mye mer.  Underveis har jeg også hatt mange oppdrag hvor jeg har skrevet sangen både fra brud til brudgom og fra brudgom til brud, samtidig også fra foreldre, forlovere og venner i ett og samme bryllup. 

Både NRK og den lokale avisa har vært på besøk, og populært blir jeg kalt "Drive-in poeten". Jeg skriver sanger nesten "mens du venter", og har svært mange gode og gøyale tilbakemeldinger på sangene mine.

Jeg legger stor vekt på at sangene skal være unike og personlige og bare for den personen det gjelder.  Ingen skal sitte igjen og føle at "dette har jeg da hørt før".  Noen ganger er det vanskelig å luke bort noe av det som kunden har skrevet, så det ender som oftest med at jeg tar med det aller meste.  Derfor kan sangen av og til bli lang, men aldri over 2 A4-sider, så sant ikke kunden ønsker det spesielt. Prisen er imidlertid alltid den samme. 

Derfor, når du ber om en personlig sang eller tale/prolog fra min hånd vil du alltid få det du ønsker, og også akkurat slik du ønsker den.  Bilder, tegninger og annet kan også lages, det samme med forsider til sanghefte, og mye, mye mer.  Går du inn på de neste sidene vil du finne mer informasjon.

Ta kontakt da vel !

Hilsen Knut

Gaveideer

Gaveideer for barn

Diverse gaveforslag

Festsanger

Bryllupsiden

Konfirmasjon

Bursdager

Du er besøk nr:

  

 siden 20. september 2002