Personlig Sangservice

Tilbakemeldinger

Det har rauset inn med massevis av positive tilbakemeldinger på telefon og i møte, og etter hvert enkelte på e-post.  Noen husker jeg godt, andre har jeg glemt.  Sant å si har jeg aldri opplevd at noen har vært misfornøyd verken med tekst eller valgt melodi, og svært ofte er meldingen at sangen ble en stor suksess i selskapet!  Derfor tar jeg her med bare noen få som jeg husker:

Hei.
"Jeg ville bare takke for sangen, og si at den ble en stor suksess i
50-årslaget, og det var høy stemning når vi sang. Melodi valget var helt
topp, og det viste seg at OL-floka var en av favoritt melodiene til min
onkel, som likte sangen svært godt.
Takk for hjelpa!"

***

"Sangen ble helt topp.  Du har fått med alt som jeg ønsket, og den er helt perfekt sammensatt".

***
Etter en opplesning: 

"Unnskyld at jeg snufser litt, men teksten du har skrevet gjør meg helt rørt.  Du har skrevet det nøyaktig slik det var, og jeg kjenner gutten igjen i alt sammen".

***

"Bursdagsangen på melodi "OL-floka" førte til at det ble liv i salen skal jeg si deg.  Folk svingte med, klappet i hendene og sang av full hals.  Den ble en kjempesuksess, og vi sang den 3 ganger i løpet av kvelden".

***

"Da jeg på bursdagen min selv spilte rollen som den divaen du beskrev i sangen min, lo folk så de lå flate rundt bordet.  Jeg har aldri hatt det så artig i et selskap før".

***

Etter en opplesning:

"Hvordan får du til dette?  Du kjenner jo ikke personen, men likevel har du truffet midt i blinken.  Jeg gir meg bare over.  Sangen er helt topp!"

***

"Bygdefesten ble knallbra, og sangen du laget for oss ble med og hevet stemningen betraktelig".

***